Date night with my baby. I'm on a two week training program for my new job which leaves me no time left for fun, so I really appreciate these small moments we still manage to squeeze in together. I was wearing white on white, a crocodile printed skirt from H&M and a gorgeous lace top from For Love & Lemons.
 
 

2 kommentarer

Céline

29 Aug 2014 14:36

Hej
Är du tillbaks i Peking? Tänker du fortsätta på BLCU?
Jag bestämde mig för att stanna här i Japan. Jag älskar mitt liv här. Men jag tänker åka till Peking nån dag, jag saknar det ;)
Hoppas du har det bra
Kramar Celine

Svar: Hej Celine! Yes jag är tillbaka i BJ, men har redan graduated och börjat jobba nu så inget mer BLCU för mig ;) Vad kul med Japan, kommer definitivt ta mig dit nångång!!Xx
Charlie Wandel

Mats

01 Sep 2014 22:18

Tja!

Hittade din blogg (någon annan web-plats då) när vi i våras planerade några dagar i Beijing (vårt 3e besök) som del av vår sommarsemester i Asien. Kul att följa vardagen i en av världens mest spännande städer. Utsikten från ditt fönster (på något av fotona) med mästerverket CCTV Tower i bakgrunden gör mig lite avundsjuk. Vår gatstump på Södermalm håller inte samma utsiktsklass …

New York, Hong Kong, Kyoto, Tokyo är något större favoriter för mig men känslan av att ”det är här allt händer” är rätt oslagbar i Beijing. Den galna energin och mixen av historia-framtid-trendigt-traditionellt etc smittar onekligen. Kul och lite jobbigt på samma gång.

Vi läste kinesiska som kvällskurs för några år sedan och det va ju sjukt jävla svårt. Man måste nog bo där som du för att verkligen ta sig över tröskeln och lära sig det.

Enjoy och fortsätt skriva om den stora staden!

Svar: Hej Mats!
Jag har inte varit inne här på några veckor och såg inte din kommentar förrän nu. Va kul, och hoppas ni hade en trevlig resa :) Vad gjorde ni här om det var tredje gången? Ja utsikten härifrån är ju inte dålig, första och enda gången jag sett en skyline över Beijing haha. Åh vill jättegärna åka till Tokyo. Jag älskar HK jag med, men Beijing är svårslaget, precis som du säger är det en sjuk mix av allting så det blir liksom aldrig en tråkig stund här. Vill du bli flytande i kinesiska och tycker om Beijing borde du flytta hit och fortsätta studierna, bästa beslutet jag tagit iallafall :) Nu ska jag uppdatera min blogg haha. Tack för din kommentar!
Charlie Wandel

Kommentera

Publiceras ej